снимка БулфотоЗапочва да отсъства обществената енергия на протестите и да започва политическо

...
снимка БулфотоЗапочва да отсъства обществената енергия на протестите и да започва политическо
Коментари Харесай

Румен Петков: В последните дни протестът губи тяга

снимка Булфото

Започва да отсъства публичната сила на протестите и да стартира политическо яхане, а това не е добре. Това сподели на конференция водачът на АБВ Румен Петков, съобщи кореспондент на  Агенция „ Фокус “.

„ В последните дни протестът губи двигателна сила. Според нас аргументите са няколко, само че си коства да се спрем на две. Протестът забравя своята история. Това е първият протест след 1991 година, в който протестиращите не желаят нищо: не желаят опазване на работни места, не желаят опазване на предприятието, не желаят увеличение на приходите. Това е протест, който е подбуден от корупцията и неналичието на морал в ръководството. Всеки ден протестиращите трябва да мислим за чекмеджетата на властта. Чекмеджетата на министър-председателя, които обиколиха цяла Европа. Чекмеджета, за които ние настояваме за оставката на основния прокурор, тъй като той трябваше да направи неотложен обиск в резиденцията на министър-председателя. Там се виждат по оценка на хора, които схващат от тази работа, аз толкоз пари не съм виждал: 1 млн. евро и няколко кюлчета злато. Това обиколи цяла Европа, но протестът започва да го не помни “, добави той.

Според Румен Петков друга причина, заради която  антиправителствените протести отслабват е, че на тях малко се приказва за това какво ще е бъдещето на страната след оставката или края на мандата на третото държавно управление на Бойко Борисов.

„ Протестът не демонстрира утрето на българина. Ние всяка вечер сме там и приказваме с десетки хора. Особено младежите желаят да чуят за бъдещето си в България. Отсъствието на тази тематика стартира да демотивира част от протестиращите. Протестът се професионализира. В първите дни имаше доста млади фамилии с децата си, доста хора на чисто другарски принцип, събрани, с цел да желаят оставката на държавното управление и основния прокурор. Днес какво имаме? Христо Иванов е яхнал „ Орлов мост “, а Мая Манолова беше изгонена оттова и се курдиса на „ Дондуков “. Обявяваме социална поръчка на кое кръстовище да се курдисаме и ние “, добави водачът на Политическа партия АБВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР